Contact

Het kan natuurlijk dat je vragen hebt over wat je hebt gelezen, of dat je graag wil dat ik even met je meedenk op een bepaald gebied. Of je bent leider van een jeugdgroep en wil me boeken om voorlichting te geven. Voel je vrij om dan contact met me op te nemen via onderstaand formulier. 

Contact Formulier site

Ondersteuning

Gebed

Sinds oktober 2021 breng ik regelmatig een nieuwsbrief uit. Hierin deel ik over wat God in mijn leven spreekt en doet. Ook wil ik de mensen die deel zijn van mijn bediening op de hoogte houden van de manieren waarop ik Gods handen en voeten mag zijn, en waarop ik Gods Koninkrijk verder mag bouwen. 

Ik zou het heel tof vinden als je onderdeel wil worden van mijn bediening en achter me wil staan in gebed. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de meest recente gebedspunten.

Giften

Naast gebed, heb ik ook mensen nodig die financieel achter me staan. Activiteiten die ik op dit moment doe, zoals deelname aan podcasts, opnames voor Bijbelstudie-materiaal en het schrijven van blogs, zijn op vrijwillige basis. Toch grijp ik de aan om de thema’s bespreekbaar te maken die God op mijn leven heeft gelegd.